|
Felhasználó
|
Barátkozol Sebbel
![]() Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
|
Felhasználó
|
Asszem muszály lesz xd.
Te viszont szintén kitartasz mellette? Sokat gondolkoztam a dolgon azért, de arra jutottam hogy a fórumaláírásom szerint nézem a srácot. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! ![]() |
|
Felhasználó
|
Pénteken szinte az összes csapat eredményes tesztnapot zárt, bemutatkozott az új Force India is, a Mercedes pedig egyértelművé tette, hogy megint őket kell legyőzni.
Szokatlanul eredményes tesztnap zajlott Barcelonában pénteken: egy csapat sem volt, amelynek érdemi munka nélkül kellett volna összepakolnia, és a kilenc versenyző közül hatan legalább 100 kört teljesítettek a nap során. Közéjük tartozott a McLaren is, a legelégedettebb viszont a Mercedes lehetett, hiszen Nico Rosberg végre megmutathatta, mit lehet kihozni a W06-osból. Már az első barcelonai teszthéten sejteni lehetett, hogy a Mercedes jó eséllyel fog harcba szállni a címvédésért, azonban egészen a tizedik tesztnapig vártak arra, hogy igazán megfélemlítsék az ellenfeleiket. Eddig csak a közepes gumikon teszteltek, ezért nem volt meglepő, hogy az időeredmény tekintetében elmaradtak a gyorsabb abroncsokat használó ellenfeleiktől, péntek délután viszont Nico Rosberg autójára feltették a lágy keveréket. Az eredmény látványos volt: a német rögtön futott egy 1:22.792-es kört, amely 7 tizeddel jobb volt Felipe Massa csütörtöki, ugyanilyen gumikon elért eredményénél is. Bár később már nem tudott javítani, a pénteki napot Rosberg 1,2 másodperces előnnyel zárta élen a szintén a lágy gumikat használó Bottas előtt. Legutóbb szerkesztve SnowFlake által. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! ![]() |
|
Felhasználó
|
Auszrál Nagydíjig még:
![]() Legutóbb szerkesztve SnowFlake által. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! ![]() |
|
Felhasználó
|
A Saubernél csapat viták vannak :DDD
Papa,hallottad? Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
|
Felhasználó
|
Valamit olvastam róla, de nem mentem rajta végig.
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! ![]() |
|
Felhasználó
|
Dobogón egy Ferrari!
![]() Tavaly ritkán láttunk ilyet, kezdésnek nem rossz. Kár hogy Raikönennek hiányzott egy kereke, ill a kerékanya. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! ![]() |
|
Felhasználó
|
gg
![]() |
|
Felhasználó
|
![]() Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! ![]() |
|
Felhasználó
|